kundecase

daells bolighus

kundecase

daells bolighus

En branche i vækst & med høje ambitioner

Daells Bolighus befinder sig i en branche fyldt med ambitioner og vækst. Det er derfor vigtigt, at de har et flow der fungerer hele vejen igennem, da de distribuerer gennem flere salgskanaler på det danske marked.

Fleksible løsninger & god kundeservice

Samarbejdet mellem LogiSnap og Daells Bolighus har givet dem fleksible løsninger, og mulighed for at skabe bedre og stærkere kundeservice til slutbrugeren.

Visioner & et LOGISTIKSYSTEM til at indfri dem

Daells Bolighus valgte at benytte sig af LogiSnaps løsning, da den passede godt til dem som virksomhed – her har de fĂĄet et komplet alt-i-Ă©t system, som sørger for at hele logistikprocessen kører som den skal.

fra begrænsninger til muligheder

Langt de fleste logistikløsninger har sine begrænsninger, og kan derfor heller ikke tilbyde funktioner målrettet specifikt til alle virksomheders logistikbehov. Ovenstående er netop grunden til at mange virksomheder føler sig nødsaget til at udvikle deres egne interne systemer.

Det er dog en dyr og omstændig proces at skulle udvikle et system. Derfor er det noget som de fleste gerne vil være foruden – og det er her LogiSnap kommer ind i billedet. Alsidige løsninger og fleksibilitet er vejen frem for Daells Bolighus, ligesåvel som for mange andre virksomheder.

En ny kunderejse

Daells Bolighus har mange slags kunder – deres kundeportefølje rummer nystartede webshops, store logistikvirksomheder og alt derimellem. Uanset hvilken kunde der er tale om, har det været vigtigt for Daells Bolighus at kunne imødekomme de behov, som deres kunder har haft.

Samtidig har det også været en stor fordel for Daells Bolighus fortsat at kunne arbejde i deres eget ERP-system.

fra begrænsninger til muligheder

Langt de fleste logistikløsninger har sine begrænsninger, og kan derfor heller ikke tilbyde funktioner målrettet specifik til alle virksomheders logistik. Ovenstående er netop grunden til at mange virksomheder føler sig nødsaget til at udvikle deres egne interne systemer.

Det er dog en dyr og omstændig proces, at skulle udvikle et system. Derfor er det noget som de fleste gerne vil være foruden – og det er her LogiSnap kommer ind i billedet. Alsidige løsninger og fleksibilitet er vejen frem for Daells Bolighus, ligesåvel som andre virksomheder.

En ny kunderejse

Daells Bolighus har mange slags kunder – deres kundeportefølje rummer nystartede webshops, store logistikvirksomheder og alt derimellem. Uanset hvad for en kunde, der er tale om, har det været vigtigt for Daells Bolighus at kunne imødekomme de behov, som deres kunder har haft.

Samtidig har det også været en stor fordel for Daells Bolighus fortsat at kunne arbejde i deres eget ERP-system.

77de903c1f0daeaef9ed79ff29053129320888f4

OPTIMERING & MÅLSÆTNING

Daells Bolighus har haft forskellige målsætninger, der skulle nås i samarbejde med LogiSnap. Den vigtigste af dem alle har været en komplet ordrestyring, som skal fungere uanset hvilken bestilling, der skal følges til dørs. Nogle af de områder som LogiSnap har optimeret og simplificeret er:

• Scanning og ordre
• Pluk & pak
• Forsendelse og tracking
• Modtagelse og returnering
• Fakturering

Alt dette gør det muligt at analysere og optimere hele logistikprocessen, hvilket har gjort LogiSnap til den foretrukne logistikpartner for Daells Bolighus. Logistikprocessen kan nemlig tilpasses den enkelte, samtidig med at det er muligt at skalere og vokse med LogiSnap.

Daells Bolighus valgte LogiSnap til at samle hele logistikprocessen i ét system. Vi har længe forgæves forsøgt at finde en udbyder der kunne tilbyde en totalløsning, men LogiSnap løftede opgaven! Tak for fantastisk service og for et super system! Vi ser frem til det fremtidige samarbejde.