Hvem er vi

LogiSnap bygger på ambitionen om at skabe en fuldkommen logistikløsning for enhver virksomhed.

LogiSnap er en virksomhed med fart på og vi vil gerne revolutionere den rolle logistik spiller i de fleste virksomheder i dag.

LOGISNAP

Vi gør det bedste hver dag

Vi er et erfarent og kompetent team, der hver dag gør vores ypperste for at give vores kunder den bedst mulige logistikoplevelse. Vi vil være den ledende software virksomhed i logistikbranchen. For os er det nemlig vigtigt at kunne tilbyde vores kunder den bedste løsning, der optimerer der hvor behovet er.

Vi er et team bestående af forskellige profiler, der har stor erfaring indenfor logistikområdet, hvilket gør det muligt for os at skabe de bedste betingelser – ikke kun for vores kunder, men også for os som virksomhed.

LOGISNAP

Vores rejse

2011

Peter bygger sin første Consigner integration med Visma for AMKA

2015

Peter bygger integration med Navision for Moccamaster Nordic

OKT 2020

LogiSnap etableres

MAR 2021

Vækstfonden, Anders Colding Friis og Kasper Holst Hansen investerer i LogiSnap

MAJ 2021

LogiSnap har vokseværk – 13 nye medarbejdere og nye lokaler i Birkerød

AUG 2021

LogiSnap har igen vokseværk – flytter i nye lokaler i Brøndby, får 30+ nye kunder, transportøraftaler er i hus, indgår samarbejde med IF-forsikring

Mission

At gøre vores kunder endnu bedre gennem nemme og moderne løsninger, mens vi revolutionerer markedet

Vision

At gøre logistik nemmere og bedre for alle, så vores kunder kan være de bedste, mens vi er markedets ledende logistiksoftware-virksomhed

Værdier

Alt hvad vi foretager os har til formål at give vores kunder mulighed for udvikling og gode resultater

Din verificering

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en række professionelle virksomheder, så vi kan garantere dig den størst mulige sikkerhed og kvalitet på alle parametre. Dette er vores tryghedsgaranti til dig.

samarbejdspartnere

KARRIERE

Vi er altid på udkig efter dygtige profiler

Hos LogiSnap skal du være klar på at kunne omstille dig og tage imod forskellige arbejdsopgaver, som vil kræve noget af dig. Samtidig er det vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde, derfor lægger vi stor vægt på at det sociale også er en del af dagligdagen.

Vi tilbyder et sted med højt til loftet, en flad struktur og mulighed for masser af udvikling – både fagligt, men også personligt.