Kom godt i gang

Kom med på rejsen og få glæde af vores logistikløsning, der favner alle dine behov. Vi får en omstændig proces til at køre på skinner, så du ikke skal bekymre dig om andet end at drive din virksomhed.

KOM GODT I GANG

En free løsning med mange features

Vi ved, at logistik er en omstændig proces, uanset om du har få eller mange led i din kæde. Kom godt i gang med vores Free løsning, som kan optimere de fleste led i din logistikkæde, uanset størrelsen på din virksomhed og behovet. Nogle af de væsentlige features er:

Vi kalder det den perfekte start

Vores Free løsning kan være oplagt at starte med, fordi den dækker de fleste af dine behov. Når du har brug for mere, har vi også en løsning klar til dig – vi vokser nemlig sammen.

Vi kalder vores Free løsning den perfekte start, fordi du kun betaler for de labels du bruger og de SMS’er du sender. Resten får du med i pakken, uden yderligere omkostninger. Se de mange fordele ved free og sammenlign med vores Basic og Advanced løsning.

Velkommen til et univers af transportører

Vi samarbejder med en lang række velkendte transportører, så du kan tilbyde dine kunder optimale leveringsmuligheder.

Når du samarbejder med os får du adgang til fragtaftaler, så du ikke selv skal ud og lave dem. Det giver dig muligheden for at teste hvilke transportører, der passer bedst til din forretning eller prøve nye transportører, så du trygt kan lave dine egne fragtaftaler senere.

Hvordan kommer jeg i gang med en free løsning?

Kom godt i gang – vi har gjort det nemt for dig at komme i gang, så du ikke skal bruge en masse unødvendig tid på det kedelige. Vores administrationsside vil guide dig igennem herfra og skulle der være udfordringer eller spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen, fordi du altid har fri support.

Tryk på
”opret konto”

Udfyld dine oplysninger

Du har nu adgang til LogiSnap universet!

Hos os er du sikker

Hos LogiSnap bruger vi If Forsikring. Det betyder at du kan forsikre enkelte forsendelser via LogiSnaps portalsystem.

På den måde er du sikret, hvis din forsendelse skulle være forsinket, blive væk eller andre problemer opstår. Du skal altså ikke tænke på andet end at få din forsendelse godt afsted.

Er du klar til den perfekte start?

Opret en konto og kom i gang med det samme