KUNDECASE

Daells Bolighus - Møbler, design & vækst

En succeshistorie om logistikløsningen til hele Danmarks bolighus

En branche i vækst og høje ambitioner

Fleksible løsninger og god kundeservice

Visioner og et logistiksystem til at indfri dem

En tilpasset logistikløsning

Vi kender alle Daells Bolighus, som en forretning, der tilbyder alt indenfor møbler og boligindretning. Det har derfor været vigtigt for Daells Bolighus at have et flow, der fungerer hele vejen igennem, da de distribuerer gennem flere salgskanaler på det danske marked.

Daells bolighus valgte at benytte sig af LogiSnaps løsning, da den passede godt til dem som virksomhed – her har de fået et komplet end-to-end system, som sørger for at hele logistikprocessen kører som den skal.

Daells Bolighus

Fra begrænsning til mulighed

Langt de fleste logistikløsninger har sine begrænsninger, og kan derfor heller ikke tilbyde funktioner målrettet specifik til alle virksomheders logistik. Ovenstående er netop grunden til at mange virksomheder føler sig nødsaget til at udvikle deres egne interne systemer.

Det er dog en dyr og omstændig proces, at skulle udvikle et system. Derfor er det noget som de fleste gerne vil være foruden – og det er her LogiSnap kommer ind i billedet. Alsidige løsninger og fleksibilitet er vejen frem

En ny kunderejse

Daells Bolighus har mange slags kunder – deres kundeportefølje rummer nystartede webshops, store logistikvirksomheder og alt derimellem. Uanset hvad for en kunde, der er tale om, har det været vigtigt for Daells Bolighus at kunne imødekomme de behov, som deres kunder har haft.

Samtidig har det også været en stor fordel for Daells Bolighus fortsat at kunne arbejde i deres eget ERP-system.

"Daells Bolighus valgte LogiSnap til at samle hele logistikprocessen i ét system. Vi har længe forgæves forsøgt at finde en udbyder der kunne tilbyde en totalløsning, men LogiSnap løftede opgaven! Tak for fantastisk service og for et super system! Vi ser frem til det fremtidige samarbejde"Kim Jepsen – CFO & COO, Daells Bolighus

Optimering og målsætning

Daells Bolighus har haft forskellige målsætninger, der skulle nås i samarbejde med LogiSnap. Den vigtigste af dem alle har været en komplet ordrestyring, som skal fungere uanset hvad der er for en bestilling, der skal følges til dørs. Nogle af de ting som LogiSnap har optimeret og simplificeret er:

• Scanning og ordre
• Pluk & pak
• Forsendelse og tracking
• Modtagelse og returnering
• Fakturering

Alt dette gør det muligt at analysere og optimere hele logistikprocessen, hvilket har gjort LogiSnap til den foretrukne logistikpartner for Daells Bolighus. Logistikprocessen kan nemlig tilpasses nemlig den enkelte, samtidig med at det er muligt at skalere og vokse med LogiSnap.

Skal vi samarbejde?

Opret en konto og kom i gang med det samme