KUNDECASE

Moccamaster - Fuldautomatisering af intern labelhåndtering

En stor økonomisk gevinst til gavn for forretningsudviklingen

Moccamaster

50 % tidsbesparelse

En løsning med Moccamaster i centrum

Til gavn for forretningsudviklingen

Et langvarigt samarbejde

Peter, en af vores foundere, begyndte at samarbejde med Moccamaster Nordic tilbage i 2012. Han har sidenhen bygget og hjulpet med at opsætte og integrere både pluk & pak samt lagersystem – begge dele med henblik på at optimere og automatisere tidligere manuelle- og tidskrævende processer.

Samarbejdet med Moccamaster har været yderst værdifuld i udviklingen af vores system qua den uvurderlige viden samt behovssparring, som Moccamaster har ageret undervejs og fortsat gør.

Moccamaster

En økonomisk gevinst for Moccamaster

I 2017 udviklede og implementerede Peter en helt ny labelløsning for Moccamaster, hvormed de har fået fuldautomatiseret deres interne labelhåndtering. Labelløsningen har givet Moccamaster en tidsbesparelse på hele 50 %, hvilket har resulteret i en besparelse på to fuldtidsansatte. En økonomisk gevinst, som Moccamaster til stor glæde har kunnet drage nytte af i deres videre forretningsudvikling.

”Vi er særdeles tilfreds med samarbejdet. Vi oplever en hurtig og effektiv support samt kyndig rådgivning. For os er tålmodighed vigtigt, og det evner LogiSnap at yde, til vores store gavn. Moccamaster Nordic ser frem til et fortsat godt samarbejde.”Ole Andersen – CFO, Moccamaster Nordic

Skal vi samarbejde?

Opret en konto og kom i gang med det samme