Din webshop's

nye bedste ven

Med LogiSnap får du ikke bare en fragtplatform, men en trofast følgesvend til din webshop. Sammen gør vi din ordre- og fragthåndtering til en konkurrencefordel, så dine kunder altid er glade.

Hvorfor vælge Logisnap?

01. En 360° løsning

LogiSnap er en 360° løsning til dig med webshop. Gør din fragt- og ordrehåndtering til en konkurrencefordel ved at samle dine aktiviteter i LogiSnaps fragtplatform – alt sammen med en gratis konto.

02. fragtaftaler

Book din fragt direkte i platformen. Med LogiSnap får du fri adgang til attraktive fragtpriser med bl.a. GLS, Postnord og DAO.

Har du egne fragtaftaler? Intet problem! Integrer dem nemt og helt gratis i platformen – find dine transportører i oversigten her.

03. Billig labelprint

Har du dine egne fragtaftaler, kan du med LogiSnap printe dine pakkelabels til en af markedets billigste priser. Jo flere du printer, jo billigere bliver din pris pr. labelprint.

Tjek din pris her.

04. integration

Få dine ordrer nemt og hurtigt ud af døren ved at integrere LogiSnap med din webshop eller dit regnskabsprogram. På den måde kommer dine ordreinformationer helt automatisk ind i LogiSnap.

05. Checkout

Med fragtzoner i LogiSnap kan du nemt sætte dine leveringsmuligheder op til dine kunder. Om du tilbyder gratis fragt over et bestemt beløb, særlige leveringsmuligheder i specifikke byer eller selv vil lade kunderne vælge sit udleveringssted i din webshop, det er helt op til dig.

06. Ordrehåndtering

Få dine ordrer hurtigt ud af døren med LogiSnap.  Håndtér dine ordrer enkeltvis eller i bulk for en nem og effektiv ordrehåndtering. 

Gør din hverdag nemmere

Saml din ordre- og fragthåndtering i én platform. Hold nemt styr på dine ordrer og send trygt og billigt dine pakker afsted til dine kunder med LogiSnap. Med en gratis konto får du adgang til platformens mange features – du betaler kun, når du faktisk sender dine pakker afsted. Nemt, billigt og hurtigt.

VI er med dig hele vejen

Når vi siger “med dig hele vejen”, så mener vi det! Vi ved hvilken betydning det har, at man hurtigt kan få hjælp, hvis tingene brænder. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.  

Team LogiSnap - Altid klar til at hjælpe
Team LogiSnap - Altid klar til at hjælpe

Brug logisnap helt gratis!

Som kunde hos LogiSnap har du adgang til et system, som gør din hverdag meget nemmere. Automatiser din arbejdsgang og send trygt dine pakker afsted – alt sammen i LogiSnaps fragtplatform. Har du spørgsmål, så står vores support altid klar til at hjælpe dig!