Spar tid med

ruteplanlægning.

LogiSnap hjælper med at planlægge og optimere chaufførernes daglige ruter, og sikrer optimal udnyttelse af hvert køretøj.

Vi samarbejder med

Få mest muligt ud af din tid med ruteplanlægning.

Ruteplanlægning og distribution er to vigtige områder inden for logistik og transport. Med vores ruteplanlægning hjælper vi med at planlægge den optimale rute for en given transportopgave, og samtidig sikrer vi at varerne bliver leveret til kunderne på den mest effektive måde – med tid og omkostninger i centrum.

Automatisk ruteplanlægning og -optimering hjælper med at reducere den tid, der bliver brugt på at køre fra kunde til kunde. Jo flere ruter du har, desto flere penge og ressourcer kan du spare.

| Planlægning og optimering.

Du vælger, hvordan du vil beregne dine ruter – om det er med udgangspunkt i startlokationer, kapacitetsbegrænser, antal køretøjer eller noget helt fjerde.

| Chauffør-app.

Giv dine chauffører nem adgang til sine planlagte ruter i LogiSnaps chauffør-app – nemt, hurtigt og effektivt.

| Automatisk fakturering.

Send en automatisk faktura til dine kunder, når en levering er udført eller den pågældende rute er afsluttet.

Lad ruteplanlægning sikre effektivitet i din virksomhed.

Tid er penge. Derfor er der ingen grund til at bruge timevis på at beregne den hurtigste og bedst mulige anvendelse af jeres flåde, som formentligt i virkeligheden heller ikke munder ud i den mest optimale rute. Spar tid, ressourcer og penge ved at sætte ruteplanlægningen på autopilot med LogiSnap.

Lad os tage en uforpligtende samtale og se på dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.