Guide

Sådan kommer du i gang

Har du en webshop? Og vil du tage dine logistikopgaver til next level?
Nikita Ravn

Nikita Ravn

Brand Manager
Share on linkedin
Share on facebook

Psst! Har du i stedet en fysisk butik eller er du transportør? LogiSnaps platform hjælper dig med at effektivisere dine logistikprocesser uanset branche eller behov – tag kontakt til os og vi hjælper dig med den rette løsning.

Vi hjælper dig godt i gang med LogiSnap!

Hvis du endnu ikke har oprettet en konto, kan du nemt gøre det her. Har du allerede lavet en konto, ja så er du havnet det helt rette sted.

For at sikre at du kommer godt fra start, har vi lavet en kort guide med nogle simple trin. Når du har gennemført disse, er din konto fuldt oprettet og du kan komme i gang med at sende pakker afsted til dine kunder. Let’s get started!

1. Vælg abonnement

De logistiske behov kan variere alt efter din virksomheds størrelse og kompleksitet. For at imødekomme de forskellige behov, tilbyder vi flere abonnementer – få overblik over de forskellige features og find det abonnement, som passer bedst til dig her.

Herefter går du ind under indstillinger på LogiSnap platformen, hvor du vælger det abonnement du ønsker. Husk på, at hvis dine behov ændrer sig undervejs, kan du altid skifte abonnement.

2. Opsæt fragtaftaler

Om du bruger egne- eller vores fragtaftaler, er helt op til dig. Det gøres nemt ved at gå under menupunktet ”fragtaftaler” i venstre side i LogiSnap platformen, hvorefter du blot klikker på knappen tilføj fragtaftale.

En pop-up åbner hvori du skal vælge hvilken transportør du gerne vil samarbejde med, samt hvilke leveringstyper du gerne vil tilbyde dine kunder.

Du opretter en fragtaftale med én transportør ad gangen, hvortil du vælger, om du ønsker at samarbejde med denne ved at benytte din egen- eller LogiSnaps fragtaftale.

Benytter du egen fragtaftale, vil de påkrævede informationer for oprettelsen komme til syne. Du skal altså udfylde disse, for at fragtaftalen virker. Nemt, right? Du kan altid redigere eller slette en fragtaftale ved at klikke på knappen til højre for den specifikke fragtaftale.

3. Integrer med din webshop

Nu er det blevet tid til at integrere med din webshop – og hvorfor så det? Ved at integrere med din webshop, automatiserer du dataflowet fra din webshop til LogiSnap, hvorved du kan frigive dine ordrer til pluk, printe labels og få dem sendt afsted til dine kunder. Integrer nemt med WooCommerce eller Shopify. Benytter du en anden platform, så tøv ej! Kontakt vores support og vi hjælper dig på vej.

Når du har integreret din webshop med LogiSnap, vil dine ordredata automatisk blive sendt til LogiSnap hver gang en kunde har gennemført en ordre på din webshop.

4. Hardware - Har du hvad du skal bruge?

Det kan være en omkostningstung post at skulle investere i hardware for bl.a. at kunne printe labels og dermed få sendt pakker afsted. Hos os kan du leje din hardware på månedsbasis, så du slipper for store opstartsomkostninger til netop hardware. Dertil får du garanti og support inkluderet i prisen, så du altid er kørende.

Du kan bl.a. leje:

  • Zebra GK420d – markedets mest populære labelprinter.
  • LogiPrint Box – gør din labelprinter trådløs, så du slipper at skulle koble den til din computer med kabel. Digitalisér din pluk & pak proces og gør den 100 % papirfri.
  • Zebra LI4278 – trådløs håndscanner med Bluetooth.

 

Ønsker du at leje din hardware hos os eller er du nysgerrig på at vide mere → kontakt os.

Har du selv en labelprinter? Print dine labels nemt ved at klikke på udskriv i browseren.

5. Du er færdig

TILLYKKE – din konto er nu fuldt oprettet og du er klar til at sende pakker afsted til dine kunder. Sæt i gang!