Support

Med os har du altid fri support, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe dig!

Guides

Guides

I vores kundeunivers finder du step-by-step guides, som hjælper dig med at komme godt igang samt giver dig inspiration til hvordan du tager dine logistikaktiviteter til next level.

Guides

Spørgsmål og svar

Der er rig muligheder for at få hjælp med opsætning af platformen. Vi har en masse guides i vores kundeunivers, som kan hjælpe dig i gang med LogiSnap. Er du ikke typen som foretrækker guides, så kan du også frit skrive eller ringe til vores support, som sidder klar til at hjælpe lige præcis dig.

Selvfølgelig! Når du er inde på platformen og trykker på ‘’opret label’’, vil der være en switch funktion mellem ‘’afsender’’ og ‘’modtager’’, hvor du kan ændre på, om du vil have det som en returlabel. Trykker du på pilene, som går hver sin retning inde i ‘’opret label’’ funktionen, vil vores info om ‘’afsender’’ ændre sig til ‘’modtager’’.

Ja, det kan du tro, at du kan! Uanset om du har et CVR-nummer eller ej, kan du sagtens benytte dig af LogiSnap.

OBS: Du skal dog være opmærksom på, at hvis du bruger LogiSnap uden at have et CVR-nummer, bliver der lagt moms oveni priserne.

Kom nemt og hurtigt i gang med at printe dine labels og få sendt dine pakker afsted i vores platform – du finder guiden lige her.

Det er det i hvert fald. Vi har sørget for at lave guides, som hjælper dig med at integrere din webshop med LogiSnap – dem finder du her.
Og står du i den situation, at vi ikke har en integration til lige præcis din webshop, skal du blot tage kontakt til os, så sørger vi for at lave integrationen til din webshop, så du hurtigst muligt kan komme i gang med LogiSnap.

Alt i én platform

Transportører

Fragthåndtering

Ordrehåndtering

Ruteplanlægning