Support​

Vi har samlet en oversigt over de spørgsmål, vi oftest får. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, så er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til os

Skriv til os

Telefontid

Mandag – Fredag
8.00 – 17.00

Besøg vores kundecenter og find dit svar

Vores kundecenter er fyldt med guides, så du hurtigt kan lære vores system at kende.

Besøg vores kundecenter og find dit svar

Med vores Free abonnement får du adgang til alle vores ekstra funktioner, kundesupport og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

Når du er kunde hos LogiSnap, har du altid adgang til fri support. Vi har en support som er nem og hurtig at få fat i, og så er de super rare at snakke med. Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål, udfordringer eller hvis du bare har lyst til at give os en mundtlig high-five.

Generelt

Ja, det kan du! Du kan bruge LogiSnap uanset om du har et CVR nr. eller ej. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du bruger LogiSnap uden at have et CVR nr., bliver der lagt moms oveni priserne.

Vi værner om dit privatliv og du kan læse vores cookie- og privatlivspolitik her.

En pakkelabel er gyldig fra du printer den og syv dage frem. Pakkelabels, der er købt gennem LogiSnaps fragtaftaler, er som udgangspunkt gyldige i 7 dage fra købstidspunktet.

Der er dog undtagelser:
• Dao pakkeshop og hjemmelevering er gyldig i 10 dage
• GLS ShopReturn (returpakke) og Postnord Customer Return (returpakke) er gyldig i 30 dage.

Hvis en pakkelabel udløber, må den ikke anvendes. Bliver den alligevel anvendt eller bruges en pakkelabel, der er blevet krediteret, vil det medføre et gebyr (se vores handelsbetingelser).

En pakkelabel kan printes ud i alle formater. Dog er standardformaterne almindelig A4-størrelse eller labelpapir i størrelsen 10×19 cm.
Vi har lavet en cookie- og privatlivspolitik, som du kan læse her.

Hvis du ikke selv har pakkelabels, labelprintere og scannere, kan du leje det hos os. Vi har hardware af høj kvalitet, som du kan leje, hvis du har brug for det. Er du i tvivl om hvad I har behov for, står vi klar til at hjælpe dig!

Inde på din administrationssiden er der et lille hjul oppe i højre hjørne. Du trykker på hjulet og går ind under indstillinger. Du er nu inde på siden “brugerindstillinger”. Her vil der være en boks, der hedder ”min konto”.

Tryk på den lille blyant, der sidder i højre hjørne af boksen. Der vil nu komme en ny boks op, der også hedder ”min konto”, tryk på ”skift kodeord” og vælg dit nye kodeord.

Det kan du i hvert fald! Vi har lavet en guide, som hjælper dig igennem opsætningen. Vi vil nemlig gerne være sikre på at du kommer godt i gang! Er du i tvivl om noget eller har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Du kan du chatte med os. Vi sidder også klar ved telefonen – vi tilbyder nemlig fri support til alle vores kunder! Har du større udfordringer eller problemer, tager vi en snak om det og finder sammen frem til en løsning.

Leveringer

Oplever du problemer med en forsendelse, skal du kontakte den transportør, der har håndteret og leveret din forsendelse.

Som udgangspunkt krediterer vi forsendelser og/eller en pakkelabels, hvis følgende kriterier kan opfyldes:

• Forsendelsen er bestilt indenfor de sidste 14 dage.

• Forsendelsen er endnu ikke afsendt.

• Forsendelsen er bestilt via vores fragtaftale.

Returnering

Inde på din administrationssiden side er det muligt at oprette en returlabel. Du går ind på “opret label” og udfylder efterfølgende ”afsender” og “modtager” felterne med de nødvendige oplysninger.

Prisen på at sende en vare retur varierer alt efter hvilken transportør du bruger. Du kan få et fuldt overblik over priser og udgifter på administrationssiden. Du trykker på ”administration” og går efterfølgende ind under fragtaftaler, hvor du vil kunne se priserne.

Bruger du dine egne fragtaftaler, kan du selv bestemme hvilken transportør der skal stå for returneringen af din vare. Bruger du vores fragtaftaler, vil det være den samme transportør, der står for både udbringning og returnering.

Integration

Hos LogiSnap har vi sørget for, at du får automatiseret og digitaliseret pluk & pak processen, uanset hvilket abonnement du har. Det er altså ikke noget du skal bekymre dig om, det sker helt automatisk.

Det kan du! Vi har lavet en guide, som hjælper dig med at integrere din webshop med LogiSnap. Den finder du her.

Betaling

Du kan opdatere dit betalingskort inde på administrationssiden – i højre side finder du “fakturering”, som du trykker på. Inde på siden med faktura, vil der ud for hver faktura være en grå cirkel, som du trykker på for at kunne betale. Her kan du indtaste det kort, som du ønsker at bruge.
Hos LogiSnap tilbyder vi både manuel og automatisk optankning af din saldo, som du bruger til at kunne sende dine forsendelser. Uanset hvilken betalingsløsning du ønsker at bruge, vil du herinde kunne bruge det betalingskort du ønsker – med mulighed for at kunne ændre kort.

Ja, det har vi sørget for du kan! Inde på din administrationssiden er der i venstre side en fane der hedder ”fakturering”. Trykker du her vil du kunne se alle dine faktura. Det er også her at du kan udskrive og betale dine faktura.

Skal vi samarbejde?

Opret en konto og kom i gang med det samme