Transportør

Vi tilbyder også transportører muligheden for at bruge vores logistiksystem. Det gør det nemt for dig som transportør at arbejde effektivt og planlægge din tid og rute.

TRansportør

Vi vil give transportørerne bedre vilkår!

Vi har en masse fordele til dig som transportør. Du har mulighed for at samarbejde med os på to måder det kan du læse mere om nedenfor. Ved at bruge LogiSnaps system får I et workflow og er samtidig sikret muligheden for selv at kunne planlægge dagen.

Vær vores transportør

Bliv en del af vores transportørunivers, så I kan give vores mange kunder muligheden for at benytte sig af jer, når der skal sendes pakker. Vi har samtidig en prismodel, som kommer jer til gavn.

Brug vores løsning

Benyt jer af vores software, så I kan optimere og effektivisere jeres workflows. Det giver mulighed for at planlægge arbejdsdagen bedre og giver et fuldt overblik over leverencer. Opret en konto og få adgang til en intuitiv logistikløsning.

Vores software optimerer jeres workflow

Som transportør skal du selv kunne bestemme, hvordan arbejdsdagen skal se ud. Ønsker du en hverdag med mulighed for selv at planlægge din tid og rute? Det bliver muligt for dig, hvis du benytter vores software.Vi har flere fordele at tilbyde dig som transportør:

Tre abonnementer – tilpasset til dig

Vi tilbyder tre forskellige abonnementer, som du vælger ud fra dine behov – ikke størrelsen på din virksomhed. Læs mere nedenfor og find den rigtige løsning til din virksomhed.

Free

Free abonnementet er til dig, der vil i gang som transportør. Du får dækket de mest basale behov – bl.a. ruteplanlægning og advisering.
Inkluderer
0 kr

Basic

I vores Basic abonnement samler vi alle de essentielle ting, som du har brug for som transportør. Større funktionalitet og billigere features.

Inkluderer alle Free features plus:
499 kr / måned

Advanced

Advanced er til dig, der har brug for en komplet løsning, hvor alt er inkluderet.

Inkluderer alle Free samt Basic features plus:

1.499 kr / måned

Nem og enkel oprettelse

Det skal være hurtigt for dig at komme i gang, derfor har vi gjort os umage med at gøre processen så ligetil som muligt.

Du tilmelder dig ved at oprette et abonnement. Du er bundet fra måned til måned.

Du har friheden til selv at planlægge din rute.

Vi tilbyder fragtplanlægning og datahåndtering.

Hos os er du sikker

Hos LogiSnap bruger vi If forsikring. Det betyder at du kan forsikre enkelte forsendelser via LogiSnaps portalsystem.

På den måde er du sikret, hvis din forsendelse skulle være forsinket, blive væk eller andre problemer opstår. Du skal altså ikke tænke på andet end at få din forsendelse godt afsted.

Er du klar til at komme i gang?

Opret dig nemt og hurtigt – så er du i gang