Vi stĂĄr klar

til at hjælpe dig.

Hos Logisnap sætter vi en ære i at yde god support – uanset om du allerede er kunde hos os eller om du overvejer at komme i gang. Tøv ikke med at kontakte os – vi stĂĄr klar til at hjælpe dig.

Vores Customer Success team er klar til at tage imod dit opkald – lad os sammen tackle de problemer, spørgsmĂĄl eller udfordringer, som du og din virksomhed skulle sidde med.

| Send os en mail.

Er du allerede kunde? Send os en mail på support@logisnap.com med dine spørgsmål.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om Logisnap? Ræk gerne ud til os på mail info@logisnap.com. Vi stræber os efter at svare indenfor 24 timer. 

| Ă…bningstider.

Du kan altid fange os pĂĄ telefon og mail indenfor vores nedenstĂĄende ĂĄbningstider:

Mandag-torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend & helligdage: Lukket

Find svar på dine spørgsmål og hjælp i vores kundecenter.

I vores kundecenter finder du step-by-step guides, som hjælper dig med at komme godt igang samt giver dig inspiration til, hvordan du tager dine logistikaktiviteter til next level.

Du er selvfølgelig altid velkomme til at tage kontakt til os, hvis du ønsker personlig support.

FAQ.

Hyppige spørgsmål og svar

Ja, du kan godt bruge Logisnap uden at have et CVR nummer. 

Ja, du kan altid finde de nyeste notifikationer fra os i klokken øverst i højre hjørne, når du er logget ind på fragtplatformen. 

Den mest anvendte labelstørrelse er 102×192 mm, som ogsĂĄ er den der bruges, hvis du her lejet en labelprinter gennem Logisnap.

Du kan læse vores handelsbetingelser her.

Du kan læse vores cookies- og privatlivs politik lige her.

Ja, det er muligt med Postnords nyere service, som hedder “Ad-hoc Pickup”. Denne service kan tilføjes til din fragtaftale i Logisnap Postnord vil dagen efter afhente op til 3 pakker fra din adresse. Hvis du har spørgsmĂĄl angĂĄende afhentning og tidspunkter, kan du kontakte Postnord direkte. 

Ja, det er muligt at fĂĄ Postnord til at afhente en palle og du skal benytte dig af produktet “Pallet Pickup”. NĂĄr du opretter ordren, er det vigtigt at vælge den korrekte pakketype, som angiver om det er en helpalle, en halvpalle eller lignende, der skal afhentes. Du kan læse hvordan i vores guide her. Har du yderligere spørgsmĂĄl til palleafhentning, kontakt da Postnord direkte.

Nej, det er ikke muligt. Du skal have en fragtaftale med Postnord, hvor du har fået tilknyttet et produktionsnummer til din aftale, som du skal bruge til at opsætte og bruge i fragtplatformen.

Du kan følge vores guide “Opsætning af fragtaftaler” for at opsætte din egen Postnord-aftale i LogiSnap. Vær dog opmærksom pĂĄ, at du først skal have Postnords godkendelse til at bruge din aftale via Logisnap inden du kan tage den i brug. 

Lad os tage en uforpligtende samtale og se pĂĄ dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.