Bliv en del af

team LogiSnap.

Hos LogiSnap er ambitionerne store. Vores mål er hver dag at være bedre end vi var i går – derfor er vi altid på udkig efter nye dygtige profiler til vores team. Vi tror på, at vi gennem troværdighed, ansvar og gå-på-mod skaber et miljø, hvor vi er fælles om at løfte i flok og nå vores mål.

| Fart over feltet.

Ikke to dage er ens hos LogiSnap, og der er fart på. Det kræver et omstillingsparat mindset og en can-do attitude.

| Udvikling i højsæde.

Hos LogiSnap er der højt til loftet og ingen idéer er dårlige. Vi skaber rammerne, der giver plads til den personlige og faglige udvikling.

| Frihed under ansvar.

Work-life-balance? Hos LogiSnap skal der være plads til det hele. Vi er derfor fleksible og du er selv med til at sætte rammerne for din arbejdsdag.

| Sæt skub i karrieren.

Med en flad virksomhedsstruktur påhviler der alle et stort ansvar, for at vi kan nå vores mål. Læringskurven er stejl, mulighederne for udvikling er mange og du vil få mulighed for at få ansvar fra dag ét.

| Vi har det sjovt.

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi værner om den gode stemning og de sjove stunder. Vi prioriterer derfor også at nyde hinandens selskab udenfor mødelokalet – om der er tale om morgenmad, fredagsbar, kontor workout eller noget helt fjerde.

| Teamspirit.

Vi er på en fælles rejse og derfor er holdånden i højsædet. Vi hjælper hinanden og løfter i flok, for sammen opnår vi de bedste resultater. 

0
Gennemsnitsalder
0
Nationaliteter
Medarbejdere
0
Kontorer

En virksomhed med fart over feltet - skal du med på rejsen?

Det skal være fedt at gå på arbejde. Intet mindre. Vi har højt til loftet, en flad struktur og stræber efter at udvikle os hver eneste dag – både fagligt og personligt. For det er når vi udvikler os og vi kan mærke egen udvikling, at det bliver rigtig sjovt.

Oversigt over vores ledige stillinger​.

Senior Backend Developer.

Vi søger endnu en Senior backend developer til vores tech afdeling – måske det er dig vi står og mangler?

Afdeling:

Tech afdeling. 

Lokation:

Vores græske kontor i Athen

Uopfordret ansøgning.