Bliv en del af

team Logisnap.

Hos Logisnap er ambitionerne store. Vores mĂĄl er hver dag at være bedre end vi var i gĂĄr – derfor er vi altid pĂĄ udkig efter nye dygtige profiler til vores team. Vi tror pĂĄ, at vi gennem troværdighed, ansvar og gĂĄ-pĂĄ-mod skaber et miljø, hvor vi er fælles om at løfte i flok og nĂĄ vores mĂĄl.

| Fart over feltet.

Ikke to dage er ens hos Logisnap, og der er fart på. Det kræver et omstillingsparat mindset og en can-do attitude.

| Udvikling i højsæde.

Hos Logisnap er der højt til loftet og ingen idéer er dårlige. Vi skaber rammerne, der giver plads til den personlige og faglige udvikling.

| Frihed under ansvar.

Work-life-balance? Hos Logisnap skal der være plads til det hele. Vi er derfor fleksible og du er selv med til at sætte rammerne for din arbejdsdag.

| Sæt skub i karrieren.

Med en flad virksomhedsstruktur påhviler der alle et stort ansvar, for at vi kan nå vores mål. Læringskurven er stejl, mulighederne for udvikling er mange og du vil få mulighed for at få ansvar fra dag ét.

| Vi har det sjovt.

Det skal være sjovt at gĂĄ pĂĄ arbejde. Vi værner om den gode stemning og de sjove stunder. Vi prioriterer derfor ogsĂĄ at nyde hinandens selskab udenfor mødelokalet – om der er tale om morgenmad, fredagsbar, kontor workout eller noget helt fjerde.

| Teamspirit.

Vi er på en fælles rejse og derfor er holdånden i højsædet. Vi hjælper hinanden og løfter i flok, for sammen opnår vi de bedste resultater. 

Gennemsnitsalder
0
Medarbejdere
Kontorer
0

En virksomhed med fart over feltet - skal du med pĂĄ rejsen?

Det skal være fedt at gĂĄ pĂĄ arbejde. Intet mindre. Vi har højt til loftet, en flad struktur og stræber efter at udvikle os hver eneste dag – bĂĄde fagligt og personligt. For det er nĂĄr vi udvikler os og vi kan mærke egen udvikling, at det bliver rigtig sjovt.

Oversigt over vores ledige stillinger​.

Senior Backend Developer.

Vi søger endnu en Senior backend developer til vores tech afdeling – mĂĄske det er dig vi stĂĄr og mangler?

Afdeling:

Tech afdeling. 

Lokation:

Vores græske kontor i Athen

Uopfordret ansøgning.