Vi elsker

vores kunder.

Hos LogiSnap hjælper vi virksomheder, store som små, med at effektivisere deres ordreflow. Vi møder dig og dine behov, hvor du er – klar på en fælles rejse med dine ambitioner i centrum.

Vi samarbejder med

Et nyt koncept med et stærkt setup, klar til fart over feltet.

Tuttelu sælger bleer og babycare produkter på abonnement leveret direkte til døren – en smart løsning til den moderne forælder, som ønsker at spare tid og besvær, men samtidig vil sikre at deres børn altid får de bedste kvalitetsprodukter indenfor babycare. Tuttelu vil tage verden med storm og det kræver et stærkt logistisk setup – læs mere om, hvordan LogiSnap har hjulpet Tuttelu med netop den del.

En fleksibel og agil løsning til en abonnementsforretning i stigende vækst.

Herrebox vil gøre det nemt og bekvemt for mænd at klare den daglige plejerutine. Med en månedlige boks forkæler de hver måned sine medlemmer med eksklusive velvære produkter målrettet mænds behov. Det kræver et logistik setup med fleksibilitet i centrum – plads til vækst og ambitioner. Bliv klogere på, hvordan LogiSnap har hjulpet Herrebox med deres forretning.

Lad os tage en uforpligtende samtale og se på dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.