Tuttelu - et stærkt setup, med fart over feltet.

Tuttelus rejse startede tilbage i maj 2022 med ønsket om at gøre det nemt at være småbørnsfamilie. Med bleer og babycareprodukter på abonnement og levering lige til døren, har Tuttelu gjort sit indtag på det danske marked. Der er fart over feltet og ambitionerne er store – Tuttelu skal være kendt verden over og det kræver et stærkt logistisk setup, som kan håndtere en international skalering.

Vi samarbejder med

En samarbejdspartner der kan hjælpe med en bred palette.

Når man som Tuttelu tilbyder en abonnementsløsning, hvor kunderne selv undervejs kan opdatere sine leveringsinformationer og produktsammensætning, er det vigtigt, at ordreinformationerne altid er ajour. Derfor er det guld værd for Tuttelu med en direkte integration til deres forskellige systemer, så de slipper for manuelt at skulle opdatere disse på tværs af platforme – det sparer dem for en masse tid og manuelle processer.

Udover Logisnaps fragtplatform til fragt- og ordrehåndtering, bruger Tuttelu også vores lagersystem, Warehouze, til at styre deres indkøb og lagerbeholdning. På den måde har de samlet alle deres logistik aktiviteter under Logisnaps tag.

Store krav til fragt- og ordresystemer.

Med en abonnementsforretning er det særligt vigtigt at have et godt fragt- og ordre setup, for at kunne være agil i sin forretning og tilbyde kunderne den fleksibilitet de efterspørger.

Som helt ny spiller på markedet løb Tuttelu givetvis ind i nogle typiske udfordringer i forbindelse med etablering af eget lager og logistik setup. Her var Tuttelu dog glad for ikke at stå alene, men at de i Logisnap havde en samarbejdspartner til at hjælpe dem.

Her har Logisnap været guld værd for os. De hjalp os med at finde fejlene, så vi dernæst kunne få opsat vores integrationer korrekt. Samtidig har deres lagerstyring og fragtplatform givet os en struktur, så vi i stedet kan fokusere mere på at gøre vores produkter endnu bedre.

Den perfekte løsning for Tuttelu.

| Nem ordrehåndtering.

For Tuttelu er et simpelt og digitalt ordreflow vigtigt, for at de hurtigt kan få deres ordrer afsted. Med integration på tværs af deres platforme, sikrer de med Logisnaps fragtplatform en hurtig og effektiv ordrehåndtering.

| Overskuelig lagerstyring.

Med Logisnaps lagersystem formår Tuttelu altid at have overblik over deres lagerbeholdning og dermed sikre, at de er leveringsdygtige på tværs af produkter, så de aldrig efterlader deres kunder i en situation, hvor de må vente på deres ordre.

| God kundeservice.

Med fart over feltet skal der handles hurtigt, hvis udfordringer opstår. For Tuttelu er det alfa omega at yde god kundeservice, hvorfor det er vigtigt at de med Logisnap har en tilgængelig support, så vi sammen kan sikre den gode kundeservice.

Tuttelu x Logisnap - sammen tager vi verden med storm.

Tuttelu drømmer stort – og deres vækstrejse er kun lige begyndt. De vil etablere sig i indland og udland ved at udvikle deres produktlinje og service. Med på rejsen er Logisnap, men ligesom med alle andre relationer kræver det gensidig tillid – og her er Tuttelu helt tryg ved at have Logisnap med på rejsen.

Hos Logisnap glæder vi os til at se hvad fremtiden bringer for Tuttelu og vi er glade for at være med på rejsen.

Lad os tage en uforpligtende samtale og se på dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.