Presse & nyheder hos Logisnap.

Vi er på en spændende rejse med missionen om at revolutionere branchen. Intet mindre. Vi vil gøre det nemt for virksomheder, store som små, at gøre logistik til deres konkurrenceparameter.

Synes du at det lyder spændende? Vi stiller os gerne til rådighed til interview og deler ud af vores knowhow omkring branchen.

En snak med Sjællandske om, at logistik er meget mere end at få pakker fra A til B. Derudover sætter vi ord på, hvorfor det giver mening at vi lige præcis har valgt at have kontor, hvor vi har.

Hos Logisnap tror vi på, at diversitet skaber rammerne for det bedste team og de bedste resultater. Det har vi taget en snak med Bootstrapping om, hvor vi deler ud af vores erfaring med at investere i lige netop diversitet så tidligt på rejsen.

Forbrugernes krav til levering og service bliver fortsat større og større, hvilket stiller enorme krav til transportørerne. Hvordan kan man som transportør imødekomme de krav? Det har vi forsøgt at komme med vores bud på til LastbilMagasinet.

Vi tror på at stærke samarbejder er vejen til succes og at vi sammen står endnu stærkere. Derfor er vi utroligt stolte af at have Lunar som samarbejdspartner, og det har vi sat lidt ord på hos TechSavvy.

Vores CEO, Brian Tange, har snakket lidt med Børsen om det at investere tidligt på rejsen i mindre tech-startups. Noget, som mange finder ligefrem vanvittigt.

Finans har taget en snak med vores bestyrelsesformand, Anders Colding Friis, om hans investering i Logisnap, og hvordan han ser vores internationale potentiale.

Watchmedier har skrevet om vores formand, Anders Colding Friis‘, valg om at blive en del af Logisnaps vækstrejse.