Brugervenligt lagersystem.

Med LogiSnaps lagersystem, som vi til dagligt kalder Warehouze, får du effektiv indkøbs- og lagerstyring med et fuldt overblik over din lagerbeholdning – tilpasset til dine unikke behov.

Vi samarbejder med

Fuldt overblik med Warehouze

Slut med besværlige systemer og manglende overblik. Det skal være nemt og effektivt at holde styr på sine varer. Vi har gjort det simpelt og brugervenligt at bruge WMS.

Hold styr på dine varers placering, få overblik over din lagerbeholdning, administrerer et ubegrænset antal lagerlokationer og meget mere! Alt sammen med LogiSnaps lagersystem.

Forbind dine platforme med vores lagersystem og få automatiseret dine processer. På den måde bliver samspillet mellem lager og øvrige systemleverandører opsat korrekt for en effektiv  lagerstyring.

Indkøbsstyring gjort nemt

Med os kan du vinke farvel til manuelt tastearbejde. Opret nye indkøbsordrer ved at til- og fravælge på en automatisk liste over manglende varer, hvorefter listen sendes direkte til dine leverandører efter godkendelse. Det skal være helt simpelt.

Vores support team står altid klar

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.