Brugervenlig

lagerstyring.

Med Logisnaps lagersystem, som vi til dagligt kalder Warehouze, får du effektiv indkøbs- og lagerstyring med et fuldt overblik over din lagerbeholdning – tilpasset til dine unikke behov.

Vi samarbejder med

Med Warehouze lagerstyring får du det fulde overblik.

Med Warehouze kan du holde styr på dine varers placering, få overblik over din lagerbeholdning, administrerer et ubegrænset antal lagerlokationer og meget mere! Alt sammen med Logisnaps lagersystem.

Ved at forbinde dine platforme med vores lagersystem og sætter du dine processer på autopilot. På den måde bliver samspillet mellem lager og øvrige systemer mest muligt effektiv.

Vi har gjort lagerstyring nemt, billigt og brugervenligt.

Når man er på udkig efter et warehouse management system aka. et lagerstyringsystem, kan det hele godt virke lidt uoverskueligt og dyrt. Men der er ingen grund til at gå i panik – Logisnap har gjort det nemt for dig og din forretning at få styr på dit lager og sætte gang i forretningen. 

Warehouze giver dig helt nye muligheder og hjælper din virksomhed med at tage dit lager til nye højer, uden at skulle betale en formue for det.

Få et helt unikt indkøbsmodul til din forretning.

Med os kan du vinke farvel til manuelt tastearbejde. Opret nye indkøbsordrer ved at til- og fravælge på en automatisk liste over manglende varer, hvorefter listen sendes direkte til dine leverandører efter godkendelse. Det skal være helt simpelt. Lad os sammen optimere din forretning og sikre effektive processer.

Print nemt dine pakkelabels direkte i vores lagersystem.

Ja den er god nok. Med Warehouze kan du printe dine pakkelabels direkte i lagersystemet. Du kan gratis tilknytte dine egne fragtaftaler med dine transportører og sende dine pakker afsted helt uden problemer. 

Det hele foregår i vores interne system, så du ikke behøver flere systemer på en gang. Vi har gjort lagerstyring nemt, billigt og brugervenligt for din skyld.

Skal Warehouze tage din lagerstyring til næste niveau?

Hos Logisnap står vi klar til gøres jeres varelager til den bedste angriber på banen. Warehouze tilbyder alle standard funktion til lagerstyring og meget meget mere.

| Nem og hurtig integrering.

Kom hurtigt igang med Warehouze og integrer med din forretning allerede i dag. Vi er med dig hele vejen og står til rådighed efter dit behov.

| Support i topklasse.

Bare rolig du står ikke alene med det hele. Vores kyndinge support team står klar til at hjælpe dig med dine udfordringer. 

| Betal efter dit forbrug.

Vi mener ikke det skal være dyrt at have et godt lagersystem. Derfor følger dit abonnement antallet af ordrer du ekspederer. 

Lad os tage en uforpligtende samtale og se på dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.