Din alt-i-Ă©n

fragtplatform.

Ordre- og fragthĂĄndtering kan være en tidskrævende proces med mange forskellige transportører og systemer. Vi har gjort det nemt for dig og samlet det hele i Ă©n løsning – din alt-i-Ă©n fragtplatform.

Kom i godt selskab med

Alle fragtaftaler samlet i Ă©t fragtsystem.

Tilføj nemt dine fragtaftaler i Logisnap og saml hele din fragthåndtering i én platform. Send til hele verden og vælg mellem et hav af både nationale- og internationale transportører. Og det bedste ved det hele er, at det er ganske gratis at tilknytte dine fragtaftaler.

FĂĄ fuld adgang til alle funktioner i platformen.

Det skal være nemt. Derfor får du fuld adgang til alle funktionerne i systemet, så du kan håndtere dine fragtopgaver på den nemmeste måde. Vores system er brugervenligt og enkelt at navigere rundt i.

Vores fragtsystem er den perfekte løsning for dig, der ønsker at administrere dine fragtbehov på en nem og effektiv måde. Prøv det nu og oplev selv, hvor nemt og bekvemt det er at bruge vores system.

Vi syntes ikke det skal være dyrt at drive webshop.

Med en free konto er det slut med at betale et dyrt mĂĄnedligt abonnement for at bruge en fragtplatform. Tilknyt gratis dine fragtaftaler og print dine fragtlabels til den laveste pris – sĂĄ nemt er det. Du betaler kun for dit forbrug.

Kunderne vil have muligheder og mange af dem. Giv dem hvad de vil ha’ med et utal af leveringsmuligheder i kurven. Med LogiSnap kan du nemt opsætte dit checkout flow i fragtplatformen, så du sikrer en smooth og god købsoplevelse hos dine kunder.

Skal LogiSnap tage din fragthåndtering til næste niveau?

| Slut med dyre abonnementer.

Du kan godt ĂĄnde lettet op – med LogiSnap er det slut med at betale dyre mĂĄnedlige abonnementer for at bruge en fragtplatform.

| Effektivisér dit arbejdsflow.

Saml din ordre- og fragthåndtering ét sted. Send til hele verden på tværs af transportører ved at forbinde dine fragtaftaler, din webshop platform og dit ERP-system med LogiSnap. Det skal være nemt og effektivt.

| Betal efter dit forbrug.

Hos LogiSnap betaler du kun for dit faktiske forbrug, så dine udgifter til fragt altid følger din omsætning.

| Print pakkelabels derudaf'.

Når ordrerne ruller ind, skal det gå stærkt. Derfor kan du med et enkelt klik i LogiSnap masseprinte dine plukkesedler og pakkelabels, så du kan få dine pakker afsti’ afsted i en fart.

| Hurtig og nem onboarding.

Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang. Skulle du have behov en hjælpende hånd eller sparring, står vores support team klar til at hjælpe.

| FĂĄ glade kunder.

Glade kunder er de bedste kunder. Med personlige beskeder til dine kunder med updates om ordrens rejse, kan du yde proaktiv kundeservice, som både øger din kundeloyalitet, mindsker din support og er med til at skabe den gode kundeoplevelse.

Hos LogiSnap fĂĄr du en knivskarp pris pĂĄ labelprint.

Print, pluk & pak – ja, det kan faktisk ikke blive nemmere. Hos LogiSnap er det hele samlet Ă©t sted og sĂĄ kan du printe dine fragtlabels til en knivskarp pris.

Med et enkelt klik i LogiSnap kan du masseprinte dine fragtlabels og plukkesedler. Det skal være nemt, enkelt og billigt så du kan få dine ordrer sendt afsted i en fart til dine kunder.

Integrer nemt LogiSnap til din webshop og send dine ordrer.

Optimer dit ordreflow og få dine ordrer ud af døren på ingen tid. Tid er lig med penge, så automatiser dine processer med LogiSnap og gør op med manuelle og tidsrøvende opgaver.

Ved at forbinde din webshop eller dit ERP-system med LogiSnap, sikrer du et automatisk dataflow, sĂĄ du altid har fuldt overblik over dine ordredata.

Med vores digitale pluk og pak kan du klare alt direkte fra din computer, mobil eller tablet. Du slipper altså for at bruge unødvendige mængder af papir på pluksedler.

Spar samtidig tid og sæt turbo på din ordrehåndtering med masseprint i Logisnap. Gør det nemt at håndtere utallige ordrer på samme tid med et enkelt klik.

Måske du har hørt om os.

Lad os tage en uforpligtende samtale og se pĂĄ dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.