HerreBox har brug

for en fleksibel løsning.

Med HerreBox’s abonnementsforretning er det alfa omega at have en fleksibel og agil logistikløsning med plads til at kunne skalere. Det får de med LogiSnaps Startup løsning, hvor de ikke er bundet op på store faste omkostninger eller bindinger, men udgifterne til fragt følger deres omsætning.

Vi samarbejder med

På missionen om, at gøre det nemt for mænd at pleje sig selv.

I 2020 startede Mohammad Usama og Emil Cronval sammen HerreBox. Missionen var, og er stadig den dag i dag, at hjælpe mænd med at tage bedre hånd om deres daglige plejerutine.

Det skal være nemt og bekvemt, og lige præcis det formår de to gutter at gøre med deres månedlige HerreBox, som indeholder lækre overraskelser til den daglige plejerutine og hver måned bliver sendt hjem til mænd på tværs af hele Danmark. 

Farvel til tidskrævende og manuelle processer.

Med en abonnementsløsning som HerreBox, er ordrehåndteringen ekstra tung i slutningen af måneden, når deres medlemmer spændt venter på at modtage næste måneds forkælelser. Der er derfor ikke tid til manuelle og tidskrævende ordreprocesser, når pakkevolumen er ekstra stor.

Med Logisnaps ordrehåndtering har HerreBox effektiviseret deres ordreflow og bruger betydeligt mindre tid på at håndtere deres ordrer. Tid, som de nu i stedet bruger på at vækste deres forretning og optimere udvalget af produkter til både eksisterende og nye kunder.

Logisnap har været en yderst kompetent samarbejdspartner, som har understøttet vores vækst. De har heldigvis haft stor forståelse for, hvad det vil sige at være en startup virksomhed, hvilket har gjort det bekvemt for os at finde ud af vores system, når vi sender mange pakker afsted.

LogiSnap var der perfekte match for Herrebox.

| En prismodel, der er til at forstå.

For HerreBox har det været en stor faktor, at de med Logisnap ikke er hængt op på dyre månedlige abonnementer, og at deres udgifter til fragt derved følger deres omsætning.

Ved at vælge en platform med en lav månedlig ydelse, holder HerreBox samtidig deres udgifter nede og sikrer størst muligt dækningsbidrag. Noget der har væsentlig betydning for abonnements-forretninger, hvor dækningsbidraget normalt er i den lave ende.

| En support, der er til at få fat på.

Når man driver webshop, kan der melde sig mange spørgsmål i løbet af en arbejdsdag. For HerreBox har det derfor været vigtigt at finde en løsning med en support, som er til at få fat på og som tager sig tid til at hjælpe sine kunder.

Med Logisnap har HerreBox aldrig følt sig alene med sine spørgsmål og udtrykker stor tilfredshed med den hjælp de har fået, når de har mødt udfordringer.

| Et setup, som er lige til.

“Det kræver ikke en ekspert at betjene Logisnap”, sådan lyder ordene fra Emil Cronval, CCO & Co-Founder i HerreBox. Og det er lige præcis Logisnaps mission – det skal være nemt, simpelt og lige til. 

Hvilket arbejdsflow der fungerer bedst kan udvikle sig over tid, i takt med at en virksomhed udvikler sig. Derfor har det været vigtigt for HerreBox at finde en løsning, som kan udvikle sig og skalere med deres virksomhed og ambitioner.

En fælles rejse - HerreBox og Logisnap forsætter samarbejdet.

HerreBox tilbyder både bokse på abonnement samt salg af produkter gennem deres webshop. Det betyder, at der – foruden de månedlige ordrer – skal håndteres enkeltprodukter via webshoppen. Og her har Logisnap været et optimalt valg, da ordrehåndteringen giver en fleksibilitet, der gør det nemt at håndtere begge typer bestillinger.  

Fremtiden for HerreBox byder på vækst og videreudvikling. Det betyder, at der kommer flere ordrer, som skal håndteres. Og med på rejsen er Logisnap – klar til at håndtere  små, mellemstore og store ordrer – og hos Logisnap glæder vi os til at være med på den rejse.  

Lad os tage en uforpligtende samtale og se på dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.