Tjek pĂĄ fragt med

Freightsolution.

Skjulte gebyrer og ekstra regninger – ja, det kan være svært at holde styr pĂĄ, hvad man reelt betaler for en forsendelse. Freightsolution har gjort det nemt og gennemsigtigt, sĂĄ du kan spare tid og penge.

Fuldt overblik og transparans.

Direkte integration mellem Logisnap og Freightsolution for en nem og effektiv fragthĂĄndtering.

| Lommeregner.

Få vist den bedst mulige pris baseret på pakkens dimensioner, vægt mm. direkte i Logisnaps platform med integration til Freightsolution. Nemt, hurtigt og gennemsigtigt.

| Faktura-tjek.

Freightsolution gør det nemt at holde dine fakturaer fra transportørerne op mod den aftalte pris, for at synliggøre eventuelle forkerte afregninger.

| Statistikker.

Med Freightsolution har du fuldt overblik over dine omkostninger til fragt, så du ved lige præcis hvordan dine udgifter til fragt fordeler sig på forskellige transportører, markeder og gebyrer.

| Sammenligning.

Har du konkurrencedygtige fragtpriser? Med Freightsolution kan du nemt beregne bundlinjeeffekten af dine prisejusteringer, når transportørerne opdaterer sine fragtpriser.

Spar tusindvis af kroner pĂĄ dine fragtomkostninger.

Beregn hurtigt og nemt fragtpriser på tværs af dine transportører, for at finde den bedste og billigste løsning til dine forsendelser. Fuldt overblik og gennemsigtighed.

Nem integration mellem Logisnap & Freightsolution.

I Logisnap kan du nemt integrere med din Freightsolution konto, for at fĂĄ fuldt udbytte af deres mange funktioner. Dermed kan du beregne og fĂĄ vist den bedste og billigste fragtpris direkte pĂĄ den specifikke ordre.

Slut med forvirrende regninger fra transportørerne.

Med Freightsolutions fakturakontrol har du fuldt overblik over dine fragtomkostninger og du behøver ikke at bruge tid eller ressourcer på at tjekke dine fakturaer efter.

Konkurrencedygtig fragt

med Freightsolution.

Det kan være svært at vurdere den umiddelbare effekt af de prisændringer, som transportørerne med jævne mellemrum sender. Med Freightsolutions sammenligningsværktøj får du hurtigt og nemt indsigt i, hvordan det påvirker din virksomhed økonomisk.

Fordelagtige priser til din forretning.

Som samarbejdspartner til Freightsolution, har vi muligheden for at tilbyde dig nogle helt unikke priser pĂĄ Freightsolutions fragtsoftware med direkte integration til Logisnap.

Kontakt os for at komme i gang.

Lite

GLS, dao, Postnord & Bring

Fra

50

DKK/mdr.

Basic

GLS, dao, Postnord & Bring

749

DKK/mdr.

Enterprise

Ubegrænsede transportører

1.999

DKK/mdr.

Lad os tage en uforpligtende samtale og se pĂĄ dit behov.

Har du spørgsmål – store som små – eller har du nogle tanker eller ønsker du har lyst til at dele med os i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Tøv ikke med at række ud! Vi står klar på mail og telefon.