Guide

Integrer med Shopify

Få det optimale ud af din fragt- og ordrehåndtering ved at integrere din Shopify webshop med LogiSnap.
Nikita Ravn

Nikita Ravn

Brand Manager
Share on linkedin
Share on facebook

Automatisér dit dataflow mellem din webshop og LogiSnap for nemt at kunne plukke dine varer, printe labels og få dine pakker sendt afsted. Uanset om du skal i gang med en helt ny Shopify webshop eller blot skal skifte fra en anden fragtplatform, så står vi til tjeneste med at hjælpe dig godt i gang.

Før du starter..

Ønsker du at give dine kunder muligheden for at kunne vælge mellem flere leveringsmuligheder i kurven på din webshop, skal du aktivere din såkaldte CarrierService API. For at kunne aktivere denne kræver Shopify, at du enten har et Advanced Shopify-abonnement eller har dit Basis abonnement tilmeldt en årlig betalingsplan. Har du en af ovennævnte, kan du altså blot skippe næste step.

Har du derimod et Basic eller Standard abonnement i Shopify på månedlig betaling og IKKE ønsker at opgradere til årlig betaling, kan du betale $20 pr. måned, for at få lov at aktivere CarrierService API. Vælger du denne løsning, skal du kontakte Shopify’s kundeservice, for at få den aktiveret – kontakt dem her.

Sæt i gang!

Først og fremmest mega fedt, at du vælger at bruge LogiSnap til at håndtere dine pakker. Vi vil så gerne at du kommer godt fra start, så derfor tager vi dig nu step by step igennem integrationen til din Shopify webshop.

Har du oprettet en konto i LogiSnap? Hvis ikke, så start ud med at oprette din virksomhed hurtigt og nemt lige her, hvorefter du skal følge en simpel opsætningsguide. Når det er klaret, så er du klar til at vende tilbage til guiden her.

1. Opsæt Fragtzoner

Første step i integrationen af din Shopify webshop er, at du skal have opsat dine fragtzoner. Fragtzoner er de leveringsmuligheder, som du ønsker at tilbyde dine kunder i kurven på din webshop. Du kan enten opsætte dem inde i Shopify eller hurtigt og nemt inde i LogiSnap.

Vælger du at opsætte dine leveringsmuligheder i LogiSnap, kræver det at du i opsætningen har oprettet dine fragtaftaler – og det er underordnet om du bruger dine egne- eller vores fragtaftaler.

 1. Åbn LogiSnap og login
 2. Tryk på administration i venstre side og vælg fragtzoner
 3. Klik på knappen tilføj
 4. Udfyld pop-up’en

Har du et ønske om at differentiere leveringsmulighederne på land eller by, tilbyde gratis fragt over et bestemt beløb eller have forskellige leveringspriser alt efter ordrens vægt, er det altså her du sætter reglerne for det.

LogiSnap Shopify Fragtzoner

2. Installér app

 1. Gå til apps
 2. Klik på Customize your store
 3. Søg på LogiSync
 4. Vælg app’en og klik på Add app
 5. Vælg install app
 6. Login med dit LogiSnap login
  • Hvis du har flere webshops tilknyttet din LogiSnap konto, vil du her skulle vælge hvilken webshop eller virksomhed, som du vil integrere din Shopify med.
 7. Slå ordreintegration og fragtzoner til
LogiSnap Shopify Integration

Til dig, som skal skifte fra en anden fragtplatform til LogiSnap

Hvis du allerede har en fragtplatform tilknyttet din Shopify webshop skal du beslutte om du vil:

 1. Tilknytte LogiSnap parallelt med din nuværende løsning
 2. Deaktivere din nuværende løsning og kun fremover bruge LogiSnap

 

Vælger du at køre parallelt, skal du ikke foretage dig mere. Ønsker du derimod at deaktivere din gamle løsning, skal du slette din gamle app i Shopify, som vist på billedet nedenfor.

Herefter er du helt done og klar på et nyt eventyr med LogiSnap som din fremtidige fragtplatform!