Guide – Fragtplatform

Opsæt fragtmodul i Shopify.

Vis dine kunder hvilke leveringsmuligheder de har i dit checkout flow.

Før du starter...

*Vil du kunne give dine kunder muligheden for at kunne vælge mellem flere leveringsmuligheder i kurven på din webshop, skal du aktivere din såkaldte CarrierService API. For at kunne få adgang til denne funktion, er det et krav fra Shopify, at du enten har et Advanced eller et Plus abonnement. Har du en af ovennævnte, kan du altså blot læse videre til guiden.

Er du derimod tilmeldt et almindeligt Shopify abonnement, skal denne være tilmeldt årlig betaling eller tilkøbe servicen (Third Party Carrier Calculated Shipping) på månedlig basis. 

Featuren er desværre ikke tilængelig som Basic abonnements kunde, det er dog altid en mulighed blot at synkronisere dine ordrer data, så du nemt kan effektivisere din ordre håndtering i LogiSnap. 

Sæt i gang.

Har du oprettet en konto i LogiSnap? Hvis ikke, så start ud med at oprette din virksomhed hurtigt og nemt lige her, hvorefter du skal følge en simpel opsætningsguide. Når det er klaret, så er du klar til at vende tilbage til guiden her.

1. Opsæt Fragtzoner.

Som en af de første steps i integrationen af din Shopify webshop er, at du skal have opsat dine fragtzoner. Fragtzoner er de leveringsmuligheder, som du ønsker at tilbyde dine kunder i kurven på din webshop. Du kan enten opsætte dem inde i Shopify eller hurtigt og nemt inde i LogiSnap.

Vælger du at opsætte dine leveringsmuligheder i LogiSnap, kræver det at du i opsætningen har oprettet dine fragtaftaler.

  1. Ă…bn LogiSnap og login
  2. Tryk på administration i venstre side og vælg fragtzoner
  3. Klik på knappen tilføj
  4. Udfyld pop-up’en

Har du et ønske om at differentiere leveringsmulighederne på land eller by, tilbyde gratis fragt over et bestemt beløb eller have forskellige leveringspriser alt efter ordrens vægt, er det altså her du sætter reglerne for det.

Har du endnu ikke integreret din Shopify webshop op med LogiSnap, kan du gøre dette her. 

Udforsk vores univers af guides.